• Dongguan Beesst Technology Limited
  • Dongguan Beesst Technology Limited
  • Dongguan Beesst Technology Limited
Dongguan Beesst Technology Limited

Τι πρέπει να κάνω για να διατηρήσω την ηλεκτρική μου μπαταρία λιθίου ποδηλάτου?

Χρόνος απελευθέρωσης: 2022-11-09 16:53:48  Hits: 15

what πρέπει να κάνω για να διατηρήσω την ηλεκτρική μου μπαταρία ποδηλάτου; εξαρτήματα όπως ο κινητήρας, ο ελεγκτής, η μπαταρία, το σύστημα φρένου και το σύστημα οργάνων οθόνης. Λοιπόν, τι πρέπει να κάνω για να διατηρήσω την μπαταρία λιθίου του ηλεκτρικού ποδηλάτου μου; Το ύψος του καθίσματος και του τιμονιού θα πρέπει να ρυθμιστεί για να εξασφαλιστεί η άνεση της ιππασίας και να ανακουφίσει την κόπωση. Το μπροστινό φρένο ελέγχεται από τη δεξιά λαβή φρένου και το πίσω φρένο ελέγχεται από την αριστερή λαβή φρένου. Όταν η αλυσίδα είναι πολύ σφιχτή, είναι δύσκολο να οδηγηθεί, όταν είναι πολύ χαλαρή, είναι εύκολο να δονείται και να τρίβεις άλλα μέρη.

4

. . Παρατηρήστε εάν ο άξονας της αλυσίδας είναι ευέλικτος και αν οι συνδέσεις της αλυσίδας σκουριάζουν άσχημα.


5. Κατάσταση λειτουργίας, φώτα, κέρατα, συνδετήρες και ούτω καθεξής σε 
6. Προσπαθήστε να μην χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρικό ποδήλατο μηδέν εκκίνησης (δηλ. Ξεκινήστε στη θέση του), ειδικά όταν μεταφέρετε βάρος και ανηφορικά.

7. Όταν οδηγείτε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε την ανθρώπινη δύναμη ή την ηλεκτρική ενέργεια, ειδικά όταν ανεβαίνετε ανηφορικά, μεταφέροντας βάρος, οδηγώντας στον άνεμο ή όταν ο δρόμος είναι ανώμαλος, πρέπει να βασίζεστε στην ανθρώπινη βοήθεια. N electric ποδήλατα δεν είναι κατάλληλα για ανώμαλους ή απότομους δρόμους (γενικά 8). Όταν συναντάτε τέτοιους δρόμους, οδηγείτε αργά ή κατεβείτε. Κατά την οδήγηση σε τέτοιους δρόμους, το εργασιακό περιβάλλον του κινητήρα, του ελεγκτή, της μπαταρίας, κλπ.

9

. Πριν ή ταυτόχρονα με το φρενάρισμα, η λαβή ελέγχου ταχύτητας πρέπει να επιστραφεί και στην περιοχή που υποστηρίζεται από το δρόμο προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε την ανθρώπινη δύναμη για να οδηγήσετε. φορτίο 75kg, προσπαθήστε να αποφύγετε την υπερφόρτωση. Χρησιμοποιήστε χειροκίνητη ιππασία με χειροκίνητη βοήθεια εάν υπερφορτωθείτε. 11.n
when ιππασία σε βροχή ή χιόνι, θα πρέπει να μειώσετε την ταχύτητα οδήγησης και να αυξήσετε την απόσταση πέδησης για να αποτρέψετε την πλευρική παροχή και τα u

turns έτσι ώστε να μην θέτουν σε κίνδυνο την προσωπική ασφάλεια.

 13. Αποφύγετε την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο και θα πρέπει να αποθηκεύεται σε δροσερό μέρος. . Όταν οδηγείτε σε βροχή ή χιόνι, η υποδοχή εκκένωσης μεταξύ της μπαταρίας και του ηλεκτρικού ποδηλάτου δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με το νερό. Όταν δεν χρησιμοποιείτε, απενεργοποιήστε το διακόπτη τροφοδοσίας μπαταρίας για να αποφύγετε το βραχυκύκλωμα. Και προσπαθήστε να αποφύγετε τη χρήση του Ebike σε σκληρό περιβάλλον. Δώστε προσοχή στο αδιάβροχο της μπαταρίας.

 2. Η μπαταρία θα πρέπει να διατηρείται μακριά από πηγές νερού και πυρκαγιάς, να διατηρείται ξηρή και να αποφεύγει ισχυρές δόνηση, σύγκρουση και βραχυκύκλωμα. Το καλοκαίρι, η μπαταρία θα πρέπει να διατηρείται εκτός άμεσης ηλιακής ενέργειας. Απαγορεύεται αυστηρά τη χρήση της μπαταρίας σε άλλες μάρκες ή μοντέλα ηλεκτρικών οχημάτων. Αποφύγετε τις σύντομες θύρες φόρτισης και εκφόρτισης λόγω ξένων αντικειμένων όταν το χρησιμοποιείτε.     

Προηγούμενος: Ποια είναι τα κύρι...

Επόμενο: Τα βήματα για να σ...